Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Tojások

Cifra virágos húsvéti locsolóajándékok szettben

Különlegessége ezeknek a kalácsoknak az áttört, csipkehatású virágmotívum, és szegélydísz. Ha ezzel öltözteti húsvéti díszbe környezetét, könnyedén tavaszt varázsolhat otthonába! ..

5 500 Ft / 5 db Nettó ár: 5 500 Ft

Csipkés festett tojás szett

Igazi különlegesség, ez a kézzel festett rózsás tojás szett mézeskalácsból. Húsvéti dekorációnak, ajándéknak, locsoló ajándéknak, terítékdísznek ajánljuk. A tojások egyenként is rendelhetők, kérjük..

2 250 Ft / 3 db Nettó ár: 2 250 Ft

Cukorvirágos szeplős nagy tojás

Vintage stílusú, púderes színvilágú cukormázas nagy húsvéti tojások. Kíválóan mutatnak az ünnepi teríték részeként, kis kosárkába az ajándék nyuszi mellé ültetve, és önmagában is egy szívhezszóló aján..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Fehér mézeskalács tojások magyaros virágmotívumokkal

Csipkehatású virágomotívumokkal díszített húsvéti tojások lakásdíszként, vagy locsolóknak ajándékul. ..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Húsvéti locsolóajándékok tavaszi virágmotívumokkal szettben

A magyar népi virágmotívumokból merítkezik ezeknek a kalácsoknak a díszítése, amit igazán tavaszivá tesz az eredeti színválasztás. ..

3 300 Ft / 3 db Nettó ár: 3 300 Ft

Húsvéti tojások csipke díszítéssel

Aki sok locsolóra számít, de nem szertne többet költeni az ajándékukra mint egy csokitojás ára, mégis valami különlegeset szeretne, az nem is válaszhatna jobbat ezeknél az egyszerű csipke díszítésű mé..

590 Ft / db Nettó ár: 590 Ft

Kicsi fehér tojások változatos mintával

Igazán elegánsak ezek a fehér húsvéti tojások, amiket apró virágmotívumok ékítenek, így a húsvéti lakásdekoráció részeként, vagy apró kedves ajándékként is el tudjuk képzelni őket. ..

650 Ft / db Nettó ár: 650 Ft

Lyukas piros tojások

Klasszikus piros tojások, melyek érdekessége a közepükön áttört virágformájú minta.  ..

620 Ft / db Nettó ár: 620 Ft

Magyar virágos hímes mézeskalács tojások

Ezeket a cifra virágos hímes tojásokat imádni fogja, aki csak kap belőle. Friss színeivel ellenállhatatlanul vonzó ajándék! ..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Natúr-fehér mézeskalácsok virágokkal

Ha szereti, az egyszerű, natúr mézeskalácsot, ezek a tojások biztos elnyerik tetszését. Ebben az esetben fényes natúr alapon fehérrel rajzolt virágok bájolják el majd a megajándékozottat. ..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Sárga virágos húsvéti tojások

Elegáns tavaszköszöntő húsvéti tojások. Élettere díszeként, felnőttek ajándékaként is örömet szerezhetünk szeretteinknek.  ..

1 250 Ft / db Nettó ár: 1 250 Ft

Színes mézeskalács tojások tavaszi virágokkal

Tavaszi virágok, éledező pillangók, friss színek teszik igazán vonzóvá ezeket a mézeskalácsokat. ..

1 300 Ft / db Nettó ár: 1 300 Ft

Tojások tavaszi virágokkal

A tavasz első hírnökei a húsvéti ünnepek és friisen nyíló virágok. Mézeskalácsból készült tojásokon a két téma találkozik, melyek kíválóan mutatnak az ünnepi teríték részeként, kis kosárkába az ajándé..

1 080 Ft / db Nettó ár: 1 080 Ft

Tulipános húsvéti tojások

Az egyszerűség kedvelőinek ajánljuk ezeket a piros, fénymázas tojásokat, fehér tulipán motívumokkal díszítve. Az ünnepi asztal díszeként, vagy a locsolók ajándékaként is emelni fogják az ünnep fényét...

650 Ft / db Nettó ár: 650 Ft

Vintage csipkés húsvéti tojások

A kicsit nagyobbacska lányok is szertnek ajándékot kapni, mindenféle szépséget és finomságot a kosarukba gyűjteni. Nekik lehet igazán testhezálló ez a kicsit csipkés, kicsit csajos kollekció, de az ün..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Vintage Tojás

A vintage stílus kedvelőinek álmodtam meg ezt a hagyományostól eltérő díszítésű mézeskalács tojást. Kedves ajándék lehet a húsvét alkalmából hozzánk látogató vendégeknek/locsolóknak. Szalagot füzve be..

1 580 Ft / db Nettó ár: 1 580 Ft

Virágos Húsvéti tojások

Különlege technikával készült, kiválóan alkalmasak lakás dekorációnak vagy locsoló ajándéknak egyaránt ezek a színes tojások. Választható színek: Piros, Zöld, Törtfehér. Megrendeléskor kérem jelezz..

670 Ft / db Nettó ár: 670 Ft

Termékek: 1 - 17 / 17 (1 oldal összesen)
Ékes-Édes Ajándékok © 2024