Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Grillázstorták

Esküvői virágos grillázs

A grillázs az egyik legősibb édességeink egyike. A hagyományok szerint ez a vőlegény tortája, amit a fiatal pár a lakoma végén nyújtófával összetörve "jósolja meg" a házasságuk hosszát, mert ahány dar..

36 000 Ft / db Nettó ár: 36 000 Ft

Festészetet kedvelő szerettünk részére akár születésnapra, névnapra vagy más ünnepi alkalomra is kitűnő ajándék lehet. Biztosan emelni fogja az ünnepség fényét, mindem résztvevő legnagyobb örömére. ..

13 000 Ft / db Nettó ár: 13 000 Ft

Csipkés, virágos grillázs doboz

Hagyományosan a pörköltdió torta az esküvők ünnepi meglepetése volt, de ma már más alkalomra is lehet az alkalomhoz illő finomságot készíteni, a meglepetés bizonyosan hatalmas lesz, és mindenki nagy ö..

19 000 Ft / db Nettó ár: 19 000 Ft

Grillázs

Hagyományosan a grillázs az esküvők szerves része volt, úgynevezett "vőlegény tortaként". Mi azon fáradozunk, hogy más ünnepi alkalmakra is készítsünk ebből a mindenki által igen kedvelt csemegéből va..

42 000 Ft / db Nettó ár: 42 000 Ft

Grillázs szívdoboz

Ma már pörköltdió tortát nem csak esküvőkre szokás vinni. Az ünnepi alkalomhoz illő formájú tortával bármilyen eseményen nagy meglepetést okozhatunk, és örömet szerezhetünk. Ez a grillázs doboz meg is..

22 000 Ft / db Nettó ár: 22 000 Ft

Kicsi grillázs virágcsokor

Születésnapra, névnapra vagy más kisebb családi ünnepre is kitűnő meglepetés lehet ez a formás kis virágcsokor grillázsból. Biztosan emelni fogja az ünnepi asztal fényét, és minden résztvevő boldogan ..

18 000 Ft / db Nettó ár: 18 000 Ft

Madárkás cukormázas pörkölt diótorta

Régen nem hiányozhatott a lakodalmas asztalról a pörkölt diótorta, hiszen amellett, hogy finom is, szimbolikus jelentéssel is bírt. Magyar szokás, hogy az ifjú pár közösen töri össze a tortát,  és a n..

52 000 Ft / db Nettó ár: 52 000 Ft

Pörköltdió Virágkosár

A grillázs virágkosár kitűnő választás nászajdákként, bármilyen évfordulóra, születésnapra, de akár egy ballagási ebéd fénypontja is lehet. A siker garantált, hiszen ki tudna ellenállni ennek az ünnep..

38 000 Ft / db Nettó ár: 38 000 Ft

Születésnapi grillázs

Pörkölt diótorta születésnapra egy utazást kedvelő kedves szerettünknek, de akár a nászútjára készülő ifjú párnak is. Formájában felidézi a régi matricával teleragasztott koffereket, a már meglátogato..

42 000 Ft / db Nettó ár: 42 000 Ft

Termékek: 1 - 9 / 9 (1 oldal összesen)

Az Ékes-Édes Ajándékok készítőitől Ön rendelhet grillázstortákat is. 

A grillázs a hagyomány szerint esküvőre készül, ahány darabra törik a fiatalok, annyi boldog évet töltenek majd együtt. 

Grillázstortát ajándékozni, vagy a lakoma végén felkínálni azonban már nem csak esküvői szokás, sokan kérnek születésnapra, évfordulókra is egy-egy virágkosarat, vagy gyerekeknek mesefigurákat ebből az édes csemegéből.

A grillázstorta azonban kevésbé jól szállítható, mint a mézeskalács. Míg egy mézeskalács a világ végére is elér sértetlenül postai úton, a grillázs ezen a módon nem szállítható.

Csak akkor vállaljuk grillázstorta készítését, ha Ön vállalja, hogy személyesen átveszi készítőnktől. Az Ékes-Édes Ajándékok grillázstortáit egri, vagy nágocsi átvétellel rendelheti meg.

 Ékes-Édes Ajándékok © 2024