Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Könyvek, plakettek

Szeretlek Magyarország mézeskalács plakett

Magyarország díszítéssel készült plakett, mely mind a színvilágában, mind a díszítésében a hagyományokat jeleníti meg. Tökéletes választás, ha Magyarországra utaló/emlékeztető ajándékkal szeretnénk ke..

18 000 Ft / db Nettó ár: 18 000 Ft

Címer kalocsai mintával

Magyarország címere mézeskalács alapon Natúr mézeskalács alap Magyarország címerével, amelyet hagyományos, színes kalocsai hímzésminta vesz körül. A féldomború cukormázdíszítéssel készült plakettet..

18 000 Ft / db Nettó ár: 18 000 Ft

Kerek kalocsai mintás plakett és szív

A kalocsai hímzés hagyományosan színes, élénk színeivel kápráztat el minket. Ez a plakett megfelelő választás lehet azoknak akik nem szertnének egy nagy ajándékot adni, mégis valami igazán mutatós dar..

5 500 Ft / db Nettó ár: 5 500 Ft

Céges logós plakett

Év végi ajándékon gondolkodik cége dolgozói számára? Egyedi elképzelései vannak? A mézeskalács formailag és díszítettségében is rendkívül sokszínű lehet. A képen látható plakett a Suzuki gyár dolgozói..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Logozott céges ajándék

Szeretné partnereit megajándékozni? Mi segítünk. A forma, a szín az ön cégének logójához illően választható. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk. Ön megálmodja, mi elkészítjük. ..

2 350 Ft / db Nettó ár: 2 350 Ft

Egyedi céges logós  ajándék

A vállalatok partnereiknek szeretnének egyedi a cég profiljára mutató ajándékkal kedveskedni. MI is lehetne stilszerűbb mint egy logóval elátott mézeskalács!? Az év minden szakában kiváló választás, é..

1 550 Ft / db Nettó ár: 1 550 Ft

Beregszász városának a címere

Nagyobb csoportok, szervezetek, kirándulások, testvérvárosi látogatások alkalmával a találkozóra érkezők előszeretettel választanak ajándékként mézeskalácsot. Kitünő lehet ilyen alkalmakkor - jelképez..

20 000 Ft / db Nettó ár: 20 000 Ft

Címer kék kalocsai mintával

Natúr mézeskalács alapon Magyarország címere, melyet hagyományos kék kalocsai hímzésminta vesz körül féldomború cukormázas díszítési technikával elkészítve. Megfelelő ajándék lehet külföldi vendégekne..

16 000 Ft / db Nettó ár: 16 000 Ft

Céges ajándék

Ezt a plakettett egy hajó avatására készítettük először. Az ön cégénél is különleges eseményre  van kilátás és szeretné a vendégeit megajándékozni? Ön megálmodja, mi elkészítjük. ..

2 250 Ft / db Nettó ár: 2 250 Ft

Kis ajándék plakett

Ez a mézeskalács kiváló példa arra, amikor a megrendelő igényeit szem előtt tartva tervezünk egy kedves ajándékot. Ezek a kis plakettek a visszafogott színeikkel és az alapítvány színhelyes logójával ..

930 Ft / db Nettó ár: 930 Ft

Mézeskalács könyv búzavirággal

Búzavirág motívummal díszített könyv idézettel, agy saját, személyre szóló szöveggel. Tökéletes ajándék annak, aki szívhezszóló üzenettel szeretné meglepni szeretteit, emlékül idézetet vagy verset szá..

16 000 Ft / db Nettó ár: 16 000 Ft

Mézeskalács könyv fényképpel

A könyv mindig kiváló ajándék. Ha mézeskalácsból készült akkor pedig még jobb. Mert  bármilyen alkalomhoz igazítható: legyen az esküvő, keresztelő, elsőáldozás, ballagási emlék stb. Fényképpel pedig m..

14 000 Ft / db Nettó ár: 14 000 Ft

Kalocsai plakett fonott széllel

Fonott szélével igen mutatós ez a kalocsai mintával díszített plakett. A virágmotívum színei visszafogottak, az eredetileg élénk, sokszínű kalocsai díszítésekhez képest, ezért megfelelő ajándék lehet ..

15 500 Ft / db Nettó ár: 15 500 Ft

Rózsás ültető

Mézeskalács táblácskák apró rózsákkal. A táblákat és a rózsákat is az ünnepi dekorációhoz igazítjuk. Ezzel a különleges ültető táblácskával adhatja tudtul vendégeinek, ki hol foglalhat helyet, és egyb..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Búzavirágos plakett

A búzaszállal, pipaccsal és búzavirággal díszített plakettünk kitünő ajándék lehet, céges partnereknek, rendezvények, fesztiválok résztvevőinek, vendégeinek. A magyaros minta, egy alkalomhoz illő feli..

3 800 Ft / db Nettó ár: 3 800 Ft

Céges ajándék plakett

Főleg cégeknek ajálnjuk ezeket a magyaros színekkel, kalocsai virágokkal, és logóval díszített közepes méretű plaketteket. Kitünő ajándék lehet üzleti partnerei számára, felirattal, vagy cége logójáva..

3 200 Ft / db Nettó ár: 3 200 Ft

Cifra mézeskalács plakett huszárral

Barna mézeskalács alap színes és fehér írómáz díszítéssel Huszár motívummal és címerrel díszített mézeskalács plakett. Ajánljuk mindazoknak, akik a hagyományos motívumvilágot, a magyaros színvilágo..

12 000 Ft / db Nettó ár: 12 000 Ft

Csodaszarvas

Sötétbarna mézeskalács alapon fehér cukormáz díszítés. Csodaszarvas ihlette mézeskalács plakett, melyet a sodrott keret tesz igazán mézeskerámiává. Szolid, visszafogott színvilág, mely magában hordozz..

10 000 Ft / db Nettó ár: 10 000 Ft

Egyedi nőnapi plakett

A kép önmagáért beszél. A mentős urak kollégáikat köszöntötték az illatos/finom mézeskalácsokkal.  ..

1 400 Ft / db Nettó ár: 1 400 Ft

Keresztszemes Rózsás köszöntő plakett

Egy igazán személyre szabható szívhez szóló ajándék, ami a virágok színválasztásával, és az ajándékozott nevével tökéletes meglepetéssé válhat. Legyen az babaváró buli, keresztelő, pedagógusnap, esküv..

7 500 Ft / db Nettó ár: 7 500 Ft

Termékek: 1 - 20 / 29 (2 oldal összesen)

Amikor otthon nekiveselkedünk a mézeskalács sütésének, sokszor tapasztaljuk, hogy a kiszúrt formák elvesztik alakjukat. Egy kicsit elkeseredünk, de nagyon nem, mert a finom mézeskalács hamar elfogy, függetlenül attól, hogy mutatja-e az alakja, milyen figurára gondoltunk a sütéskor. 
Mindezt felidézve még inkább értékeljük készítőink gyönyörű "összeépített" mézeskalács kerámiáit, ugye?Ékes-Édes Ajándékok © 2024