Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Készletről azonnal rendelhető mézeskalács ajándékok

Babaköszöntő szett kisfiúknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Erre a célra kitűnő ötlet ez az édes ill..

5 990 Ft / 6 db Nettó ár: 5 990 Ft

Babaköszöntő szett kislányoknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Erre a célra kitűnő ötlet ez az édes ill..

5 990 Ft / 6 db Nettó ár: 5 990 Ft

Csipkés szélű, festett rózsás ünnepi szív

Bármilyen ünnepi alakalomra csodás meglepetés, kitűnő ajándék lehet ez az elegáns, csipkés, festett rózsával díszített szív az alkalomhoz illő felirattal. ..

8 200 Ft / db Nettó ár: 8 200 Ft

Kalocsai mintás Ukulele

Zenekedvelő vagy zénész rokon, barát vagy ismerős számára keres különleges, egyedi, frappáns ajándékot? Megtaláta. Ez a kicsinyített, kalocsai mintával díszített kis mézeskalács Ukulele, egy rövid fel..

22 000 Ft / db Nettó ár: 22 000 Ft

Pille-virágok kosárban

Kifejezetten a tavaszi és családi  ünnepekre gondolva álmodtuik meg ezt a tündéri kosárkát. Hiszen ki ne örülne egy különleges ehető figyelmességnek? Tökéletes ajándék lehet az Édesanyák és Nagymam..

10 000 Ft / db Nettó ár: 10 000 Ft

Piros-bordó anyák napi szívek

Egy szál virág és mellé egy letisztult, elegáns, csipke díszítésű mézeskalács szív felirattal, bizonyosan örömöt szerez és könnyeket csal az anyukák és nagymamák szemébe május első vasárnapján, de más..

2 400 Ft / db Nettó ár: 2 400 Ft

Rózsás rátétes plakett

Lehet születésnap, névnap, házassági évforduló, amikor az ajándék, vagy a virágcsokor mellé kívánkozik még valami egyedi és maradandó emléktárgy. Erre kitűnően alkalmas ez a finom díszítésű plakett, a..

3 200 Ft / db Nettó ár: 3 200 Ft

Szívek ünnepi alkalmakra

Ballagási emlék a kedves tanárnak, vagy a nászajándék borítékja mellé valami apróság, esetleg a születésnapi ajándék mellé egy feliratos illatos kísérő, ezen alkalmakra stílusos választás lehet bármel..

2 900 Ft / db Nettó ár: 2 900 Ft

Termékek: 1 - 8 / 8 (1 oldal összesen)

Talán sokunkban él még a régi vásárok, búcsúk és az innen származó ajándékok, a vásárfia emléke. A régi időkban a mézeskalácsosok egyes termékeiket (szíveket, babákat, huszárokat, babákat stb.) kimondottan vásári ajándékként készítették. Talán innen ered, hogy hagyományosan szívesen kedveskedünk szeretteinknek mézeskalácsból készült ajándékokkal.

Szeretne Ön is egyedi, szívhez szóló ajándékot adni? Későn jutott el Önhöz egy ünnepi alkalom híre? Egy kicsit kifutott az időből? A mézeskalács, mint lehetőség egy kicsit későn jutott eszébe? Az itt található mézeskalácsainkat azonnal postára tudjuk adni, így legkésőbb 48 órán belül kézhez kaphatja azokat!Ékes-Édes Ajándékok © 2024