Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Kis szívek (4-7 cm)

Piros-fehér-zöld kicsi köszönetajándék szívek

Esküvői szívecskék pici virággal és monogramokkal. ..

650 Ft / db Nettó ár: 650 Ft

Fehér csipkés köszönetajándék szív gyöngyökkel

Natúr mézeskalács köszönetajándék szív fehér színben Fehér alapon fehér írómázas díszítés, gyöngyökkel, csipkékkel. Szolid, egyszerűen elegáns, az esküvők tökéletes köszönetajándéka. Visszafogott d..

720 Ft / db Nettó ár: 720 Ft

Elegáns fehér köszönetajándék szívek magyaros virágmotívumokkal

Natúr mézeskalács szívek hagyományos jelleggel, fehér cukormáz bevonattal és fehér írókázott szimmetrikus mintával. A minták hangsúlyként gyöngyház színű cukorgyöngy berakást kapnak. Ez igény esetén m..

845 Ft / db Nettó ár: 845 Ft

Köszönetajándék csókolózó galambpárral

Piros mázas mézeskalács fehér írómázzal díszítve Galambokat mintázó mézeskalács szívvel, melyet a népi mutívumvilág ihlette díszítés tesz teljessé. A fehér írómáz tökéletes kiegészítője a piros méz..

900 Ft / db Nettó ár: 900 Ft

Kicsi magyaros szív

Amikor kimodottan magyaros ajándékot szertne nagy mennyiségben költséghatékonyan, remek választás lehet ez a piros fénymázas kicsi szív, nemzeti színű mintával, rövid felirattal.   ..

850 Ft / db Nettó ár: 850 Ft

Almazöld esküvői szív

Almazöld mézeskalács szív, egyszerű inda mintával, méreténél fogva rövid felirattal. Az alkalomhoz elképzelt színvilághoz igazítva, az esküvői vendégeink részére kedves emlék lehet, visszaidézve a jel..

850 Ft / db Nettó ár: 850 Ft

Barack-fehér színű esküvői köszönetajándék szívek

Natúr barna mézeskalács fehér vagy barack színű cukormázzal, egyszerű indás virágmintával. A mézeskalács méretéből adódóan pici felirattal (monogram, évszám) kérhető. ..

790 Ft / db Nettó ár: 790 Ft

Csokoládé-fehér esküvői köszönetajándék szívek

Natúr mézeskalács alap fehér vagy barna cukormázzal Önmagában mintás cukormáz alap apró virággal és levelekkel díszítve. Szolid, de harmonikus színvilág, apró kedvesség az ifjú pártól a vendégsereg..

790 Ft / db Nettó ár: 790 Ft

Festett virágos esküvői ajándék

2024-es év esküvői trend színei között szerepel a lila-zöld színösszeállítás. Az ötlet nekünk is megteszett, hiszen remekül beleillik a Greenery, Vintage és vidéki elegáns stílusú esküvők stílusába, m..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Indamintás monogramos köszönetajándék

Kicsi esküvői köszönetajándék stilizált, indamintával, az ifjú pár monogramjával. A képen szerplő türkiz színen kívül más színű alappal is elkészíthető, hozzáigazítva az esküvő színeihez. A dátum elha..

780 Ft / db Nettó ár: 780 Ft

Kicsi kék csipkés mézeskalács köszönetajándék szívek

Királykék alapon fehér írómázas mézeskalács szívek Natúr mézeskalács alapon kékfestő hangulatot idéző terülőmázas alapon fehérrel írókázott csipkés, virágmintás, vonalas, rajzolt mintákkal. Egyszer..

720 Ft / db Nettó ár: 720 Ft

Kicsi piros tulipános szívek

Piros mézeskalács szívecskék virágos díszítéssel. Magyaros jellegű piros mézeskalács szívek. Finom, nőies, elegáns mintaszervezéssel. Igazán alkalmas magyaros szuvenírnek, a hagyományos jellegű ajándé..

690 Ft / db Nettó ár: 690 Ft

Kicsi tulipános szívek

Apró mézeskalács szív trikolorba öltöztetve. Pici figyelmesség és emlékeztető a Magyarországon szerezett élményekre.  ..

630 Ft / db Nettó ár: 630 Ft

Mézeskalács köszönetajándék szívek tulipánokkal

Mézeskalácsok fehér cukormázzal díszítve Esküvői köszönetajándék, mely feliratozással tehető egyedivé. Díszítésében a kacskaringós, hagyományos motívumvilág dominál. A mézeskalács megjelenésében a ..

790 Ft / db Nettó ár: 790 Ft

Monogramos mézeskalács köszönetajándék szív

Színes vagy natúr mézeskalács alap, fehér cukormázzal díszítve A kacskaringós, tulipános motívumokkal díszített mézeskalácsot igazán egyedivé a monogramok teszik. Ajánljuk esküvők, évfordulók köszö..

790 Ft / db Nettó ár: 790 Ft

Tavaszi virágos köszönőajándék

Ez a tavaszt idéző bájos, apró virágos mézeskalács köszönetajándék üde hangulatot varázsol az esküvői teríték részeként. Az ifjú pár mongrammjával feliratozva szép emléke lehet a jeles napnak. ..

820 Ft / db Nettó ár: 820 Ft

Virágzó ágat fütyülő madárkás köszönetajándék szív

A "Magyar Népmesékből" ismert és kedvelt motívum az esküvők kedves és gyakran visszatérő vendégajándékává teszi ezt a mézeskalácsunkat. A magyaros jelleget mind a színeiben, mind a mintaszervezésében ..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Zöld csipkés köszönőajándék

Csodálatos, vintage hangulatú, elegáns köszöntőajándék kíválóan beleillik az aktuális esküvők hangulatába. A vidéki és greenery style világába is belesimul az apró figyelmesség.    ..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Termékek: 1 - 18 / 18 (1 oldal összesen)

Emlékeznek még a régi búcsúkra? A mézeskalácsosok standján a színes virágokkal díszített cifra kalácsokra, tükrös szívekre? Ezeket a hagyományos mézeseket újragondolva, a mai ízléshez igazítva szintén megtalálják oldalunkon:Ékes-Édes Ajándékok © 2024