Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Szuvenír

Apró tulipános szuvenír

A magyaros ajándékok keresőinek ajánljuk ezt a mézeskalács szívet. Kitünő ajándék lehet akár külföldi partnereknek is, a felirat személyre szabásával. ..

1 150 Ft / db Nettó ár: 1 150 Ft

Csipke szélű piros-fehér-zöld szív

Ha külföldről érkezett vendégeinknek szeretnénk olyan ajándékot, ami összetéveszthetetlenül Magyarországra fogja emlékeztetni, akkor ez a szív a legjobb választás. A termék jól feliratozható. ..

1 350 Ft / db Nettó ár: 1 350 Ft

Kicsi magyaros szív

Amikor kimodottan magyaros ajándékot szertne nagy mennyiségben költséghatékonyan, remek választás lehet ez a piros fénymázas kicsi szív, nemzeti színű mintával, rövid felirattal.   ..

850 Ft / db Nettó ár: 850 Ft

Kicsi tulipános szívek

Apró mézeskalács szív trikolorba öltöztetve. Pici figyelmesség és emlékeztető a Magyarországon szerezett élményekre.  ..

630 Ft / db Nettó ár: 630 Ft

Nagy Matyó szív

A magyar népi motívumok tárháza szinte kifogyhatatlan. A két legismertebb, legnépszerűbb hímzés a kalocsai valamint a matyó. Pompázatos színes virágaikkal ma is ámulatba ejtik azt aki ilyen díszítésű ..

25 000 Ft / db Nettó ár: 25 000 Ft

Oldalt mintás piros-fehér-zöld szív

Piros mézeskalács, népies tulipán díszítéssel. Egyedi felirattal ellátva lehet esküvői köszönetajándék, céges ajándék vagy igazi magyaros szuvenír. ..

1 350 Ft / db Nettó ár: 1 350 Ft

Piros tulipános szív

Tulipán és indák, a magyar népművészet hagyományos mintái. Külfüldi partnerek számára kíváló ajándék lehet a magyaros virágokkal díszített kalács, egy rövid egyedi felirattal. ..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Piros-fehér-zöld pálcás virágok

A magyaros díszítésű kalácsok között ezek a pálcás tulipánok méretüknél fogva a nagyobb ajándékok közé sorolhatóak. Pálcára sütött formájuk miatt akár vázában asztaldíszként is funkcionálhatnak. ..

1 450 Ft / db Nettó ár: 1 450 Ft

Piros-fehér-zöld tulipános mézeskalács szívek

Piros mézeskalács szívek fehér cukormáz borítással, a magyaros virágos ornamentikát megragyogtató, kedves tulipános díszítéssel. Ajánljuk a kacskaringók, indák, népi motívumok szerelmeseinek és a magy..

1 550 Ft / db Nettó ár: 1 550 Ft

Szeretlek Magyarország mézeskalács plakett

Magyarország díszítéssel készült plakett, mely mind a színvilágában, mind a díszítésében a hagyományokat jeleníti meg. Tökéletes választás, ha Magyarországra utaló/emlékeztető ajándékkal szeretnénk ke..

18 000 Ft / db Nettó ár: 18 000 Ft

Tükrös óriás piros mézeskalács szív

Kiben ne keltene nosztalgikus érzéseket egy tükrös szív látványa? Ez az óriási méretű szív a szívünkben rejlő mérhetetlen szeretetet és elfogadást fejezni ki, akár szerelmünket, akár Édesanyánkat, Nag..

12 990 Ft / db Nettó ár: 12 990 Ft

Világszépe mézeskalács szív

  Különböző formákból összesütött színes mézeskalács alap, piros-fehér-zöld színkombinációval díszítve. Felirattal egyedivé varázsolható, mérete a hosszabb feliratot is lehetővé teszi. ..

16 500 Ft / db Nettó ár: 16 500 Ft

Termékek: 1 - 12 / 12 (1 oldal összesen)

Ha Magyarországra szeretnénk emlékeztetni az ajándékunkkal, és szeretnénk meglepni akár külföldi vendégeinket, céges partnereinket, akár az idelátogató turistákat valami aprósággal, nagyszerű ötlet a magyar trikolor színeivel díszített mézeskalács.Ékes-Édes Ajándékok © 2024