Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Céges ajándékok

Logozott céges ajándék

Szeretné partnereit megajándékozni? Mi segítünk. A forma, a szín az ön cégének logójához illően választható. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk. Ön megálmodja, mi elkészítjük. ..

2 350 Ft / db Nettó ár: 2 350 Ft

Egyedi céges logós  ajándék

A vállalatok partnereiknek szeretnének egyedi a cég profiljára mutató ajándékkal kedveskedni. MI is lehetne stilszerűbb mint egy logóval elátott mézeskalács!? Az év minden szakában kiváló választás, é..

1 550 Ft / db Nettó ár: 1 550 Ft

Céges ajándék

Ezt a plakettett egy hajó avatására készítettük először. Az ön cégénél is különleges eseményre  van kilátás és szeretné a vendégeit megajándékozni? Ön megálmodja, mi elkészítjük. ..

2 250 Ft / db Nettó ár: 2 250 Ft

Kis ajándék plakett

Ez a mézeskalács kiváló példa arra, amikor a megrendelő igényeit szem előtt tartva tervezünk egy kedves ajándékot. Ezek a kis plakettek a visszafogott színeikkel és az alapítvány színhelyes logójával ..

930 Ft / db Nettó ár: 930 Ft

 Kicsi Háry János mézeskalács figura

A huszárok emblematikus figurái viharos történelmünknek. Kodály Zoltánnak köszönhetően Háry János, a kicsit nagyotmondó obsitos világhírűvé tette a magyar huszár figuráját. Az őt megformáló mézeskalác..

1 150 Ft / db Nettó ár: 1 150 Ft

Céges logós plakett

Év végi ajándékon gondolkodik cége dolgozói számára? Egyedi elképzelései vannak? A mézeskalács formailag és díszítettségében is rendkívül sokszínű lehet. A képen látható plakett a Suzuki gyár dolgozói..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Céges logós karácsonyi harang

Karácsonyi ajándékkal szeretné meglepni üzleti partnereit? Több száz darabra lenne szüksége, de mégis valami egyedit szeretne? Ez a harang a cége logójával vagy nevével díszítve, és színeivel a céghez..

1 500 Ft / db Nettó ár: 1 500 Ft

Apró tulipános szuvenír

A magyaros ajándékok keresőinek ajánljuk ezt a mézeskalács szívet. Kitünő ajándék lehet akár külföldi partnereknek is, a felirat személyre szabásával. ..

1 150 Ft / db Nettó ár: 1 150 Ft

Céges karácsonyi csomag

A karácsony és a mézeskalács már régóta összefonódtak. A mézeskalács csomagunk kitünő ajándék lehet üzleti partnerei számára. A csomag tartalmaz egy 10 cm-es nagyságú cukormázas logózott kalácsot, hár..

6 500 Ft / 19 db Nettó ár: 6 500 Ft

Hintaló mézeskalácsból

A karácsony és a hintaló valahogy összefonódott. Hiszen ki ne vágyott volna arra, hogy gyermekkorában egy hintaló is ott legyen a karácsonyfa alatt? Ez a hintaló most mézeskalácsból készült és igazán ..

1 250 Ft / db Nettó ár: 1 250 Ft

Egyedi logós mézeskalács

Ez a termék kiváló akár összetett színes céges logó megjelenítésére is!! Válasszon alapszínt, küldje el cége logóját nagy felbontásban és már készítjük is a karácsonyi ajándékot, melyet partnerei bizt..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Egyedi logós mézi búcsúra

Győr városa meletti Dunai Szúnyog- szigeten búcsút tartottak, és e nevezetes eseményre készültek el ezek a kedves kis kalácsok. Vékon, áttetsző cukormáz alapra került fel a minta, mely minden résztvev..

780 Ft / db Nettó ár: 780 Ft

Piros-fehér-zöld pálcás virágok

A magyaros díszítésű kalácsok között ezek a pálcás tulipánok méretüknél fogva a nagyobb ajándékok közé sorolhatóak. Pálcára sütött formájuk miatt akár vázában asztaldíszként is funkcionálhatnak. ..

1 450 Ft / db Nettó ár: 1 450 Ft

Adventi mézeskalács csillag mécsessel

Egyszerű formakombináció, letisztult mintavilág, szemet gyönyörködtető végeredmény. Az egyik klasszikus dísztárgy, ami mézeskalácsból készíthető a mécsestartó, tökéletes kiegészítője a sötét téli, vár..

1 550 Ft / db Nettó ár: 1 550 Ft

Dupla csillag mécsestartó

A mécsestartóban a mécses cserélhető, így hosszan éke lehet a karácsonyi díszbe öltöztetett lakásnak. A gyertya meggyújtásával fokozhatjuk a mézeskalács mámorító illatát, ezzel hangulatossá varázsolva..

1 950 Ft / db Nettó ár: 1 950 Ft

Norvég mintás fenyődiszek

Igazán különlegessé teheti karácsonyfáját ezekkel a díszekkel, vagy meglepheti kollégáit, céges partnereit egy kedves ajándékkal. A díszek 8-10-11-12 cm-esek. Egy-egy figura is kiválasztható, és re..

7 150 Ft / 6 db Nettó ár: 7 150 Ft

Festett írókázott mézeskalács harang

Egyedi felirattal is elkészíthető mézeskalács ajándék, melyet egy apró üzenettel tehet személyessé.  ..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Karácsonyfa dísz kollekció

A klasszikus mézeskalács kedvelőinek készültek ezek a színében és formáiban is a régmúlt időket idéző mézeskalács karácsonyfa díszek. Ezeket a díszeket még drága nagymamám ízléséhez igazítottam, hisze..

2 800 Ft / 5 db Nettó ár: 2 800 Ft

Mézeskalács gombácska

Ez a kedves piros és natúr színű alapon fehérrel rajzolt kis gomba bájos dísze lehet karácsonyfájának. Ám ajándékkísérőnek is remek, valamint kedves meglepetés is lehet akár az ünnepi asztal díszítése..

570 Ft / db Nettó ár: 570 Ft

Angyalkás fenyődísz

Személyre szóló, egyedi mézeskalácsok készülhetnek egy jól kitalált, frappáns, egyszerű felirattal is. Így az ajándék már nem csak egy  dísztárgy, hanem gondoskodás, figyelem, szeretet. Mézeskalács év..

1 880 Ft / db Nettó ár: 1 880 Ft

Termékek: 1 - 20 / 47 (3 oldal összesen)

Egy cég életében sokszor adódhat az alkalom, amikor partnereit szeretné meglepni kisebb-nagyobb ajándékokkal. Ezeknek az ajándékoknak néha hazánkra kell valamilyen módon utalnia, máskor pedig a cégnek kell felismerhetőnek lennie. Ha Önnek ilyen elképzelése van, az egyedi kérésre, kiválasztott alkalomra készülő, szépen kivitelezett mézeskalács biztosan kifejezi az Ön és cége szándékát!

Mézeskalácsainkat jó szívvel ajánljuk a céges ünnepi alkalmakra is! Ajándék- és dísztárgyaink alkalomtól függetlenül elhelyezhetőek egy ünnepi asztalon, vagy büszkén nyújthatóak át személyesen is, akár a névkártyák helyett is.

Szívesen teljesítjük ezeket a kéréseket, hiszen csapatunk összefogásával igen nagy mennyiségű mézesre érkező megrendelést is teljesíteni tudunk.

Ha Ön egy cég képviseletében keres minket, válassza ki az alkalmat, kérje a cég logóját a kiválasztott formára, és már kész is a nagyszerű céges ajándék! Egyedi elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk!

 


 Ékes-Édes Ajándékok © 2024