Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Rólunk

Bemutatkoznak az Ékes-Édes Ajándékok készítői

 

Az Ékes-Édes Ajándékok alapítója Vargáné Orbán Anikó, aki 2007-ben kezdte mézeskalácsos tevékenységét.

Célja elsősorban a  magyar népművészeti ihletésű, aprólékosan megtervezett, egyedi, kreatív kézműves ajándék- és dísztárgyak készítése volt.

Anikó már 2013 óta oktatja a mesterségét. 2014-ben életre hívta az “Éked-Édes Ajándékok” virtuális műhelyét, ahol a mézeskalács iránti szeretetét, és a minőségi munka iránti elhivatottságát képviselő legkiválóbb tanítványai dolgozhatunk együtt. Így csapatunk minden készítőjének munkáira jellemző a sajátos fantáziavilág és az egyéni stílus, a finom kimunkáltság és precizitás, valamint az egységes eljárásokon alapuló  magas minőség.

Mézeskalácsaink élelmiszernek nem minősülő ajándék és dísztárgyak - persze nagyon finomak is -  így arra törekszünk, hogy a a klasszikus összetevőket tartalmazó, megfelelően kialakított receptúra alapján összeállított mézeskalács tésztánknak, a megfelelő kidolgozásnak a tartós máznak, és a kiszárításnak köszönhetően a nálunk készült kézműves termékek szépségüket éveken át megőrizzék.

Ajándéktárgyaink szépsége és minősége nem kizárólag a gondos munkánknak köszönhető, hanem a mézeskalácsossághoz való hozzáállásunkból is fakad. Az alkotás számunkra öröm, ábrándozva költeni azt, ami belülről fakad, ízléssel formába önteni, színekkel életre kelteni, és végül az elkészült alkotásokkal a megajándékozottnak szívet melengető meglepetést szerezni.

Sokszor megkérdezik tőlünk “Miért éppen mézeskalácsot készítünk?” vagy “Hogy van ehhez türelmünk?”

Álljon itt erről szóló hitvallásunk, amit Mézike fogalmazott meg nagyon találóan:

“Mert hisszük, hogy az embereknek szükségük van a szeretet minden formájára, így a kézzelfogható szeretetre is. A mézeskalács pedig pontosan ez, a kézzelfogható, illatos szeretet.

A szeretet ott van már akkor, amikor megszületik a vágy, hogy valami egyedit szeretnél adni ajándékba jelezvén, hogy különleges számodra a megajándékozott.

A szeretetet ott van az időben amit arra fordítottál, hogy a lehető legszemélyesebb, legtökéletesebb ajándékot kiválaszd.

A szeretet a mézeskalácsot a készítése közben is átjárja, ahogy minden munkafolyamat során  azzal az igénnyel vesszük kézbe, hogy gyönyörű ajándék kerüljön ki a kezeink közül.

A szeretet ott van a kíváncsiságtól csillogó szemedben, mikor a mézeskalácsot átadod: vajon tetszik-e?

És ott van a megajándékozott szemében mikor megkapja,  mert tudja és érzi, hogy különleges ember.

Szóval megrögzötten hiszünk a szeretet erejében és abban, hogy a szeretetet mézeskalács ajándékaink méltón közvetítik.”

 

Szeretettel és kíváncsian várjuk megrendeléseiket, hogy az Önök számára is elkészíthessük személyre szóló ajándékainkat!

 

Vargáné Orbán Anikó

és az

Ékes-Édes Ajándékok készítői


Ékes-Édes Ajándékok © 2024