Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 3828 699

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Szuvenír

Szeretlek Magyarország mézeskalács plakett

Magyarország díszítéssel készült plakett, mely mind a színvilágában, mind a díszítésében a hagyományokat jeleníti meg. Tökéletes választás, ha Magyarországra utaló/emlékeztető ajándékkal szeretnénk ke..

18 000 Ft / db Nettó ár: 18 000 Ft

Tulipános szuvenír

Ez a minta nagyon kedvelt a megrendelőink között. Nagyszerű céges ajándék, vagy magyarországi szuvenír külföldi vendégeknek. De természetesen bármilyen alkalomra elkészítjük, ha tetszik a színösszeáll..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Világszépe mézeskalács szív

  Különböző formákból összesütött színes mézeskalács alap, piros-fehér-zöld színkombinációval díszítve. Felirattal egyedivé varázsolható, mérete a hosszabb feliratot is lehetővé teszi. ..

13 200 Ft / db Nettó ár: 13 200 Ft

Piros-fehér-zöld tulipános mézeskalács szívek

Piros mézeskalács szívek fehér cukormáz borítással, a magyaros virágos ornamentikát megragyogtató, kedves tulipános díszítéssel. Ajánljuk a kacskaringók, indák, népi motívumok szerelmeseinek és a magy..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Kicsi tulipános szívek

Az ÉM/SSZ/006 cikkszámú szívecskénk megtetszett egy idegenvezetőnek, aki a kalácskákat majd a vendégeinek szeretné ajándékozni emlékül Magyarországról. Kicsi módosítással - a piros-fehér-zöld apró dís..

440 Ft / db Nettó ár: 440 Ft

Csipke szélű piros-fehér-zöld szív

Ha külföldről érkezett vendégeinknek szeretnénk olyan ajándékot, ami összetéveszthetetlenül Magyarországra fogja emlékeztetni, akkor ez a szív a legjobb választás. A termék jól feliratozható. ..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Termékek: 1 - 6 / 6 (1 oldal összesen)

Ha Magyarországra szeretnénk emlékeztetni az ajándékunkkal, és szeretnénk meglepni akár külföldi vendégeinket, céges partnereinket, akár az idelátogató turistákat valami aprósággal, nagyszerű ötlet a magyar trikolor színeivel díszített mézeskalács.Ékes-Édes Ajándékok © 2020