Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Figurás mézeskalácsok

Óvodás jelek mézeskalács korongokon

Barna köralapon fehér cukormázdíszítéses mézeskalács Óvodai jelekkel díszített mézeskalács körök, melyek ajándékok lehetnek a gyerekeknek, és az óvó néniknek egyaránt. Ballagás, karácsony évvégi aj..

500 Ft / db Nettó ár: 500 Ft

Kicsiknek és nagyoknak jár valami kedves apróság a Mikulástól. Az édességel megtöltött csomag díszítéseként, a csokimikulás helyett, vagy a kedves kollégánknak egy apró figyelmesség, bármelyik célnak ..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Angol mézeskalács szettben

A képen látható mézeskalácsok tökéletes példái annak, hogy az egyedi ötleteket is szívesen megvalósítjuk. :-) Keressenek minket bizalommal! Ez a kollekció egy kedves megrendelőnk saját ötlete alapj..

11 000 Ft / 6 db Nettó ár: 11 000 Ft

Fotókkal díszített katicák

Katica mézeskalács alap fényképpel Ballagó ajándék az ovis csoporttól elmékül. A mézeskalács alap a csoport nevét mintázza, a fényképek pedig egyedivé, személyessé teszik az ajándékot. Nem mindenna..

900 Ft / db Nettó ár: 900 Ft

Hógömbös tél ajándék csomag

Még valami apróság jó lenne a távoli rokonoknak, barátoknak? Ilyen célra szeretettel ajánljuk a karácsonyi boxunkat, ami kicsiknek és nagyoknak is tartalmaz egy kis kedves apróságot. ..

5 400 Ft / 6 db Nettó ár: 5 400 Ft

 Kicsi Háry János mézeskalács figura

A huszárok emblematikus figurái viharos történelmünknek. Kodály Zoltánnak köszönhetően Háry János, a kicsit nagyotmondó obsitos világhírűvé tette a magyar huszár figuráját. Az őt megformáló mézeskalác..

1 150 Ft / db Nettó ár: 1 150 Ft

Háry János mézeskalács figura

Háry János a kicsit nagyotmondó obsitos, Kodály Zoltánnak köszönhetően, világhírű alakja a magyar történetmesélésnek. A huszárok, kikre méltán büszke minden magyar, emblematikus figurái viharos történ..

2 500 Ft / db Nettó ár: 2 500 Ft

Natúr húsvéti nyuszi

Ez a kedves nyuszi biztosan nagy örömöt fog okozni húsvétkor, akár a locsolók kapják akár a húsvéti ajándék része ként kapja a megajándékozott. Kérésére akasztható kivitelben is elkészülhet így a laká..

670 Ft / db Nettó ár: 670 Ft

Rénszarvas

A csokimikulás mellé kiváló meglepetés lehet a Mikulás rénszarvasa mézeskalácsból, esetleg a megajándékozott nevével feliratozva. ..

1 150 Ft / db Nettó ár: 1 150 Ft

Karácsonyi angyalok

A karácsony legkedvesebb "figurái" az angyalok, tisztaságot és ártatlanságot közvetítenek.Terítékdíszként, fenyődíszként, lakásdíszként, ajándékkisérőként is biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára. ..

1 750 Ft / db Nettó ár: 1 750 Ft

Díszes diótörők

Ki ne ismerné a klasszikus balett történetét, amikor is egy díszes diótörő kel életre karácsony estéjén. A diótörő figurája szorosan összefondott az üneppel, számtalan anyagból és sokféle díszítéssel ..

1 050 Ft / db Nettó ár: 1 050 Ft

Aranyozott paripa

Régi idők fotóin, képeslapjain, a fenyőfa alatt mindig volt egy hintaló. A mívesen elkészített hintaló első ajándéka volt a "csintalan kislegényeknek". Hintalovat ma már ritkán kapnak a gyermekek aján..

2 700 Ft / db Nettó ár: 2 700 Ft

Húsvéti locsolóajándékok tavaszi virágmotívumokkal szettben

A magyar népi virágmotívumokból merítkezik ezeknek a kalácsoknak a díszítése, amit igazán tavaszivá tesz az eredeti színválasztás. ..

3 300 Ft / 3 db Nettó ár: 3 300 Ft

4 db-s babaköszöntő szett kisfiúknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Az ajándék már megvan, de szeretnénk még..

4 200 Ft / 6 db Nettó ár: 4 200 Ft

4 db-s babaköszöntő szett kislányoknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Az ajándék már megvan, de szeretnénk még..

4 200 Ft / 4 db Nettó ár: 4 200 Ft

Babaköszöntő szett kisfiúknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Erre a célra kitűnő ötlet ez az édes ill..

5 990 Ft / 6 db Nettó ár: 5 990 Ft

Babaköszöntő szett kislányoknak

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy családban vagy baráti társaságban kisbaba születik. Az első látogatásra mindenki szeretne valamilyen ajándékot vinni. Erre a célra kitűnő ötlet ez az édes ill..

5 990 Ft / 6 db Nettó ár: 5 990 Ft

Bárány elölről

Ez a kedves bárányka nagy örömet okozhat húsvéti ajándékként. A lócsolók is szívesen fogadnák ezt a mézeskalácsot. Kérésére szívesen elkészítem függeszthető változatban, hogy a lakás díszévé válhasson..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Bari oldalról natúr pofival

Ez a kedves bárányka, melyet kérésére akár névvel is ellátunk, nagy örömet okozhat húsvéti ajándékként. A locsolók is szívesen fogadnák ezt a mézeskalácsot. Kérésére szívesen elkészítjük függeszthető ..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Fehér nyuszi

Ez a kedves fehér nyuszi biztosan nagy örömöt fog okozni húsvétkor, akár a locsolók kapják akár a húsvéti ajándék részeként kapja a megajándékozott. Kérésére akasztható kivitelben is elkészülhet így a..

720 Ft / db Nettó ár: 720 Ft

Termékek: 1 - 20 / 31 (2 oldal összesen)

Figurás mézeskalácsaink teljes mértékben a vevő ötlete, elképzelése alapján készülnek. Minden ilyen mézeskalácsnak megvan a története, a hivatása. Az ábrázolás nem realisztikus, az emberalakok stilizáltak, fontosabb ismertetőjegyekkel, a felismerhetőségre törekedve.

Hogyan készülnek el ezek az egyedi mézesek?

Megrendelőink nagy része úgy érkezik hozzánk, hogy valami egyedit, igazán személyre szólót szeretne. Mézeskalács ajándéknál ez nem nagy kihívás, hiszen rengeteg féle feliratozható mézest készítünk. Viszont ettől a mézeskalács még nem kezd el mesélni, ahhoz kell egy történet, néhány szereplő. Adott az alkalom, vagy fontos életesemény, és kedves gondolat, innen már garantált a siker. Egy-két levélváltás, máris készülhet a vázlatrajz, aminek elfogadása után kezdjük el a mézeskalács készítését.

Ennél a típusú mézesnél az egyeztetés ideje lehet, hogy hosszabbra nyúlik annak érdekében, hogy minden részletében megegyezzen a megrendelő elképzelésével, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy időben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mit érdemes megadni a megrendelésnél?

Fontosabb adatok, évszámok, azok a kidomborítandó részletek, amik mindenképpen jelenjenek meg a mézesen. Ha fontos az alkalom (karácsony, születésnap, évforduló, keresztelő), azt is érdemes megírni, illetve sokat segíthet a tervezéshez néhány jó fotó.Ékes-Édes Ajándékok © 2024