Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Nyuszik, csibék, pillangók

Alma, lepke, madárka pasztell színekkel írva szettben

Vidám, könnyed, tavaszi hangulatú mézeskalácsok. Ajánljuk locsolóknak adott ajándéknak, de azon túl felfüggesztve barkaágra vagy csavatfűz ágra szép és hangulatos asztaldekoráció is lehet nappalijában..

2 880 Ft / 4 db Nettó ár: 2 880 Ft

Bárány elölről

Ez a kedves bárányka nagy örömet okozhat húsvéti ajándékként. A lócsolók is szívesen fogadnák ezt a mézeskalácsot. Kérésére szívesen elkészítem függeszthető változatban, hogy a lakás díszévé válhasson..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Bari oldalról natúr pofival

Ez a kedves bárányka, melyet kérésére akár névvel is ellátunk, nagy örömet okozhat húsvéti ajándékként. A locsolók is szívesen fogadnák ezt a mézeskalácsot. Kérésére szívesen elkészítjük függeszthető ..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Cifra virágos húsvéti locsolóajándékok szettben

Különlegessége ezeknek a kalácsoknak az áttört, csipkehatású virágmotívum, és szegélydísz. Ha ezzel öltözteti húsvéti díszbe környezetét, könnyedén tavaszt varázsolhat otthonába! ..

5 500 Ft / 5 db Nettó ár: 5 500 Ft

Fehér nyuszi

Ez a kedves fehér nyuszi biztosan nagy örömöt fog okozni húsvétkor, akár a locsolók kapják akár a húsvéti ajándék részeként kapja a megajándékozott. Kérésére akasztható kivitelben is elkészülhet így a..

720 Ft / db Nettó ár: 720 Ft

Húsvéti locsolóajándékok tavaszi virágmotívumokkal szettben

A magyar népi virágmotívumokból merítkezik ezeknek a kalácsoknak a díszítése, amit igazán tavaszivá tesz az eredeti színválasztás. ..

3 300 Ft / 3 db Nettó ár: 3 300 Ft

Mókás nyuszik

Ezek a vidám nyuszik biztosan mosolyt csalnak az arcokra, akár a lakás dekorációként akár húsvéti ajándékként.   ..

5 600 Ft / 1 db Nettó ár: 5 600 Ft

Natúr húsvéti nyuszi

Ez a kedves nyuszi biztosan nagy örömöt fog okozni húsvétkor, akár a locsolók kapják akár a húsvéti ajándék része ként kapja a megajándékozott. Kérésére akasztható kivitelben is elkészülhet így a laká..

670 Ft / db Nettó ár: 670 Ft

Tavaszi pillangók húsvétra

Gyönyörű színekben pompázó tarka pillangók, amit mi akár húsvéti lakásdíszként, akár locsolóajándékként, sőt még esküvői ültetőkártyaként is el tudunk képzelni. ..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Virágmintás pillangók

A mézeskalácsól készült pillangók vidám tavaszi díszei lehetnek otthonunknak, de a húsvéti locsolkodókat is meglephetjük az illatos kalácskákkal, és tortadekorációnak is kiváló.  Ez a mézeskalács ú..

580 Ft / db Nettó ár: 580 Ft

Termékek: 1 - 10 / 10 (1 oldal összesen)
Ékes-Édes Ajándékok © 2024