Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Húsvéti dekoráció

Alma, lepke, madárka pasztell színekkel írva szettben

Vidám, könnyed, tavaszi hangulatú mézeskalácsok. Ajánljuk locsolóknak adott ajándéknak, de azon túl felfüggesztve barkaágra vagy csavatfűz ágra szép és hangulatos asztaldekoráció is lehet nappalijában..

2 880 Ft / 4 db Nettó ár: 2 880 Ft

Antikolt kis húsvéti tojás

Ez az apró, mindkét oldalán díszített  húsvéti tojás kedves ajándék lehet húsvétra, vagy a húsvéti locsolóknak adhatjuk. Barkára akasztva kedves dísze lehet a lakásnak. ..

720 Ft / db Nettó ár: 720 Ft

Apró festett húsvéti kollekció

Az apró színes virágokkal festett húsvéti mézeskalács formák belopják a lakásba a tavasz vidám hangulatát. Húsvéti meglepetésnek, locsolóajándéknak, lakásdekorációnak, vagy akár egy nagyobb kompozíció..

1 950 Ft / 3 db Nettó ár: 1 950 Ft

Apró festett tojás

Ez az apó színes virágokkal festett mézeskalács tojás belopja a tavasz vidámságát otthonunkba. Tökéletes locsolóajándék, húsvéti meglepetés vagy akár lakás dekoráció. Egy nagyobb kompozíció részeként ..

640 Ft / db Nettó ár: 640 Ft

Apróvirág festett nyuszi

Ez az apó színes virágokkal festett mézeskalács nyuszi figura belopja a tavasz vidámságát otthonunkba. Tökéletes locsolóajándék, húsvéti meglepetés vagy akár lakásdekoráció. Egy nagyobb kompozíció rés..

687 Ft / db Nettó ár: 687 Ft

Bari oldalról natúr pofival

Ez a kedves bárányka, melyet kérésére akár névvel is ellátunk, nagy örömet okozhat húsvéti ajándékként. A locsolók is szívesen fogadnák ezt a mézeskalácsot. Kérésére szívesen elkészítjük függeszthető ..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Bortartó

A férfiaknak nagyon nehéz ajándékot venni, de ha vendégségbe megyünk biztosan viszünk egy palack nemesebb italt, amit egy mézeskalácsból készült palacktartóval még különlegesebbé tehetünk, arról nem i..

12 500 Ft / db Nettó ár: 12 500 Ft

Csipkés festett tojás szett

Igazi különlegesség, ez a kézzel festett rózsás tojás szett mézeskalácsból. Húsvéti dekorációnak, ajándéknak, locsoló ajándéknak, terítékdísznek ajánljuk. A tojások egyenként is rendelhetők, kérjük..

2 250 Ft / 3 db Nettó ár: 2 250 Ft

Húsvéti asztaldísz tulipánokkal és tojásgyertyákkal

Tulipánokkal díszített husvéti díszünket elsősorban az ünnepi asztalra ajánljuk. ..

6 800 Ft / db Nettó ár: 6 800 Ft

Húsvéti locsolóajándék szívek pillangóval

Igazán friss és tavaszi ezeknek a szíveknek a díszítése, amit eredetileg húsvéti locsolóajándéknak szántunk, de a húsvéti dekoráció részeként, vagy esküvői köszönőajándékként is el tudjuk képzelni. ..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Lila virágos mézeskalács házikó

Ez a házikó első alkalommal egy 8 éves kislány születésnapjára készült . A kislány kedvenc színe a lila, ezért lila alapon, lila virágokkal dúsan díszített házikó született, a lila tündérek és manók v..

15 900 Ft / db Nettó ár: 15 900 Ft

Madáretető

Ez a kedves kis madáretető szép dísze lehet a lakásnak. Függeszthető formában akár kopogtatóként, állatható formában lakás díszként ékesítheti ottnounkat, vagy egy nagyobb kompozíció részeként is kivá..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Magyar virágos hímes mézeskalács tojások

Ezeket a cifra virágos hímes tojásokat imádni fogja, aki csak kap belőle. Friss színeivel ellenállhatatlanul vonzó ajándék! ..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Natúr húsvéti nyuszi

Ez a kedves nyuszi biztosan nagy örömöt fog okozni húsvétkor, akár a locsolók kapják akár a húsvéti ajándék része ként kapja a megajándékozott. Kérésére akasztható kivitelben is elkészülhet így a laká..

670 Ft / db Nettó ár: 670 Ft

Otthonkás bari

Ezek a vidám kis bárányok otthokába bújtak, hogy még vidámabbá tegyék számunka a húsvétot. Kedves ajándék húsvétra, locsolóajándéknak is megfelelő és az asztal díszeként vagy lakásdekorációként is meg..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Piros alapon virágos húsvéti tojás

Ez a nagyméreű tojás igazi különlegessége lehet a húsvéti ünnepnek, akár egy tálba téve a lakás ekköve lesz, akár ajándékba kapja valaki. A mézeskalács tojás belül üreges így lehetőség nyílik rá, h..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Tavaszi virágcsokor mézeskalácsból

Amikor tavasszal kinyílnak a kertünkben az első virágok, nem szívesen szakítjuk le őket, hogy aztán a lakásban gyorsan elhervadjanak. Ilyenkor nagyszerű ötlet a mézeskalácsból pálcára sütött mézeskalá..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Tulipáncsokor mézeskalácsból

Piros és natúr mázas mézeskalács tulipánok. Fehér indás motívummal díszített tulipán formájú mézeskalács pálcán. Különleges ajándékok kiegészítőjeként remek választás, mivel tovább eláll, mint egy vág..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Tulipános asztaldísz

Piros alapon fehér írómázzal díszített mézeskalács asztaldísz. A díszítés fő motívuma a tulipán, és az indás, kacskaringók, melyeg a hagyományos magyar motívumvilágból gyökereznek. Az asztaldísz ék..

12 000 Ft / db Nettó ár: 12 000 Ft

Vintage Tojás

A vintage stílus kedvelőinek álmodtam meg ezt a hagyományostól eltérő díszítésű mézeskalács tojást. Kedves ajándék lehet a húsvét alkalmából hozzánk látogató vendégeknek/locsolóknak. Szalagot füzve be..

1 580 Ft / db Nettó ár: 1 580 Ft

Termékek: 1 - 20 / 21 (2 oldal összesen)
Ékes-Édes Ajándékok © 2023