Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Adventi koszorúk, mécsestartók

Fémes csillogású adventi mézeskalács csillag mécsessel

Aprólékos kidolgozású összesütött és rátétes mézeskalács asztaldísz, amelyet az alap felületkezeléséhez használt különleges ételfesték varázsol csillogóvá, különlegessé. Az alap a szív- és levélformák..

7 200 Ft / db Nettó ár: 7 200 Ft

Bordó-arany karácsonyi mécsestartó

A bordó arannyal nagyon sokunk kedvelt karácsonyi színpárosa. Ha az ünnepre Ön is szereti otthonát ezekkel a színekkel díszíteni, nagyszerű kiegészítője lehet ez a mécsestartó a karácsonyi vacsorához ..

3 500 Ft / db Nettó ár: 3 500 Ft

Antikolt fehér mézeskalács lámpás

A mézeskalács lámpás igazi különlegesség, mely nemcsak ünnepivé varázsolja a karácsonyi öltöztetett lakását, hanem igazán egyedivé is! Vendégeitől nem győzi majd fogadni csodálkozó, elismerő, és egybe..

12 000 Ft / db Nettó ár: 12 000 Ft

Mézeskalács adventi koszorú csillagokkal

Karácsonyi színekben pompázó zöld-fehér cukormázzal díszített mécsestartó, csillag alakú rátéttel. A mézeskalácsb intezívebben illatozik a belesütött mécses meggyújtása után, így az egész helyiséget b..

9 200 Ft / db Nettó ár: 9 200 Ft

Natúr-fehér mézeskalács adventi koszorú

A koszorú domináns formái a csillagok, ezek kombinálásával alakult ki a mécsestartó formája. A csillag, mint forma a karácsonyi díszítés elengedhetetlen motívuma, fényessége a meleget, az otthon szere..

9 200 Ft / db Nettó ár: 9 200 Ft

Fehér-bordó antikolt hatású karácsonyi mécsestartók

Ezt a mécsestartót az egyedi formavilága teszi egyedivé, és különlegessé. Az egyszerű vonalas díszítés mellet érvényesül a vagány forma, mely meghatározó ennél a mézeskalácsnál.  Különösen jól illik a..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Bordó-arany antikolt hatású karácsonyi mécsestartók

Az antikolt hatás régies kinézetet kölcsönöz a mézeskalácsnak, mellyel még különlegesebbé teszi az egyedi díszítésű ajándék- és dísztárgyakat. Egyszerű vonalas cukormáz díszítése alapmotívumokat sorak..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Fehér-arany karácsonyi mécsestartó

Arany-fehér színe ünnepi jellegét hangsúlyozza  ennek a mézeskalácsból készült mécsestartónak. Nagyszerű kiegészítője lehet a díszbe öltöztetett lakásnak azokon a helyeken, ahol már az adventi koszorú..

4 200 Ft / db Nettó ár: 4 200 Ft

Fémes csillogású adventi asztaldísz harangokkal és mécsessel

Az alap fényes csillogása különleges hatást kölcsönöz ennek az asztaldísznek. A mécses világa megcsillan a fémes felületen, a meleg mézeskalács illata terjed a levegőben, a karácsonyfa izzók táncot já..

6 800 Ft / db Nettó ár: 6 800 Ft

Fémes csillogású fehér adventi asztaldísz mécsessel

Méretéből és kidolgozottságából adódóan önálló dekorációként, vagy ajándékként is megállja a helyét. Fehér díszítése, és a fényes, csillogó alap könnyen beilleszthető bármilyen színvilágú karácsonyi d..

7 200 Ft / db Nettó ár: 7 200 Ft

Asztaldísz mécsessel

A mézeskalácsról nem az az első gondolatunk, hogy milyen lakásdisz lehetne belőle. Ez a virágot formázó mécsestartó, mégis kitünő ajándék lehet azok számára akik szeretik különleges tárgyakkal díszíte..

5 800 Ft / db Nettó ár: 5 800 Ft

Antik fenyő mécsestartó mézeskalácsból

Ez a csodás asztaldísz méltán lesz ünnepi asztala legfőbb éke. A mécses világa bársonyosan csillan meg az aranyszínű antikoláson, miközben a mézeskalács édes illata betölti a levegőt. Szívesen kész..

1 450 Ft / db Nettó ár: 1 450 Ft

Mézeskalács adventi koszorúk piros-fehér-zöldben

Közkedvelt mécsestartó forma a négy szív összesütve. Egyedivé a díszítés teszi, mint ezen a karácsonyi hangulatú adventi koszorún. A piros-fehér-zöld fénymáz-írómáz-terülőmáz kombinációja végtelen leh..

7 900 Ft / db Nettó ár: 7 900 Ft

Nagy mézeskalács csillag adventi koszorú

Két mindennapi forma a csillag és a szív ügyes párosításából készült ez a szolid, de mutatós asztaldísz. A szívek piros fénye kitűnik a csillag fehér díszítéséből, s bár a harsány színeket mellőzi, a ..

7 900 Ft / db Nettó ár: 7 900 Ft

A mécses melegétől a mézeskalács jellegzetes illata pillanatok alatt betölti a szobát. A téli estéken a karácsony közeledtével az illatok nyugtatóan hatnak, közelebb hozzák az ünnep, az együtt töltött..

4 200 Ft / db Nettó ár: 4 200 Ft

Házfalak mécsessel

Ablakos házfalak veszik körbe a karácsonyi mécsest, melynek melege elősegíti a mézeskalács illat elterjedését a szobában, így lelkünkbe fészkel a karácsony. A hangulatos kis házokók ablakain kiszűrődő..

4 200 Ft / db Nettó ár: 4 200 Ft

Adventi asztalközép magyallevelekkel

A mézeskalácsból szaggatott formák egymás mellé, illetve egymásra helyezésével egy nagyobb, domború, vagy áttört mintájú tárgy készíthető. Ez egy igen közkedvelt sütési technika, mivel lehetőséget ad ..

8 000 Ft / db Nettó ár: 8 000 Ft

Adventi mézeskalács csillag mécsessel

Egyszerű formakombináció, letisztult mintavilág, szemet gyönyörködtető végeredmény. Az egyik klasszikus dísztárgy, ami mézeskalácsból készíthető a mécsestartó, tökéletes kiegészítője a sötét téli, vár..

1 350 Ft / db Nettó ár: 1 350 Ft

Mézeskalács mécsestartó három csillaggal változatos mintával

Egyszerű, vonalas, pettyes díszítéssel készült mécsestartó, mely magában hordozza a letisztultságot. A mézeskalácsból készült mécsestartók előnye, hogy a melegséget nyújtó fény mellett kellemes fahéj ..

1 900 Ft / db Nettó ár: 1 900 Ft

Szán mécsestartó

A térbeli mézeskalács készítés egy összetettebb technikai tudást kíván, amely már a sütésnél kezdődik. A szép, formatartó épített mézeskalács különleges, formavilága megkapó. Ezen a kis szánon is megf..

4 200 Ft / db Nettó ár: 4 200 Ft

Termékek: 1 - 20 / 32 (2 oldal összesen)

Az adventi készülődés a fényvárás hagyománya. Hetente meggyújtunk egy gyertyát, míg végül majd az ünnepi asztal teljes fényben ragyog. Ha igazán különleges díszekkel szeretné ékesíteni otthonát, válasszon mézeskalácsból készült adventi koszorúink és mécsestartóink közül!

Dísztárgyainkat különböző technikákkal készítjük: találhat egyszerűen kiszúrt formákat, vagy különböző formákból összesütött mécses- és gyertyatartókat is. A használt díszítőelemek sok esetben a magyar népi motívumvilágból építkeznek, míg máskor egyszerűbb, modern vonalvezetésűek.

Ha a mécsesek, gyertyák leégtek már, azokat újakra cserélheti, így dísztárgyaink hosszú ideig ragyoghatnak és illatukkal sokáig betölthetik otthonát.

A kisebb mécsestartókat akár személyenként elhelyezheti az ünnepi terített asztalon, míg a nagyobbakat az asztal közepére, a fő helyre ajánljuk. Ön elmondja nekünk, hogy milyen színekben képzelte el karácsonyi díszbe öltöztetett otthonát, mi pedig ehhez illően elkészítjük a mézeskalács adventi díszeket.Ékes-Édes Ajándékok © 2022