Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Ültetőkártyák

Rózsás ültető

Mézeskalács táblácskák apró rózsákkal. A táblákat és a rózsákat is az ünnepi dekorációhoz igazítjuk. Ezzel a különleges ültető táblácskával adhatja tudtul vendégeinek, ki hol foglalhat helyet, és egyb..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Arany-barna köszönetajándék szív

Igazán ünnepi, elegáns megjelenésű ez a tulipánmotívummal díszített szívünk, ami monogramokkal készülhet köszönetajándéknak, vagy a vendégek neveivel feliratozva ültetőkártyának is. ..

1 350 Ft / db Nettó ár: 1 350 Ft

Bordó-fehér köszönetajándék szív változatos virágmotívumokkal

Magyaros hangulatú, natúr mézeskalács, hófehér cukormázzal, szimmetrikus sötét piros virágindás írókázással, arany cukorgyöngy berakással. Igény szerint, a hely adottságainak megfelelően feliratozható..

1 500 Ft / db Nettó ár: 1 500 Ft

Festett-rózsás szív

Igazi különlegesség!  Ha szereti a kifinomult mintákat, ha kedveli a wintage stílust, a legjobb választás esküvői köszönetajándéknak. A cukormázon festett rózsák olyan hatást keltenek mintha porcelánr..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Kétoldalú ültetőkártyák esküvőre

Nagyon érdekes ez az esküvői köszönetajándék, mert mindkét oldalán díszített: egyfelől köszönetajándék, másfelől ültetőkártya.  ..

1 090 Ft / db Nettó ár: 1 090 Ft

Kis ajándék plakett

Ez a mézeskalács kiváló példa arra, amikor a megrendelő igényeit szem előtt tartva tervezünk egy kedves ajándékot. Ezek a kis plakettek a visszafogott színeikkel és az alapítvány színhelyes logójával ..

930 Ft / db Nettó ár: 930 Ft

Ovális tulipános ültetőkártya

Ezt a mintát eredetileg szívekre készítettük, abba "szeretett bele" a megrendelőnk, ám semmiképpen nem szeretett volna szív formát. Így esett a választás az ovális formákra, és készült el ez az igazán..

1 350 Ft / db Nettó ár: 1 350 Ft

Pink rózsás esküvői köszönőajándék

A mostani divat trendeknek is megfelel ez a rózsaszín, szürke szinkombinációból álló, rózsa rátétét díszítésű esküvői szív. Az ifjú pár, vagy a meghívott vendégek nevével is feliratozható. Amennyiben ..

890 Ft / db Nettó ár: 890 Ft

Rózsás ültetőkártyák mézeskalácsból

Egyszerűsége teszi nagyszerűvé ezeket az ültetőkártyákat. Natúr, piros, bordó, mézbarna, zöld, narancs alapra választható fehérrel írott nevek, egy aprócska rózsa, és máris kész az Ön ajándéka esküvőj..

780 Ft / db Nettó ár: 780 Ft

Tulipános esküvői mézeskalács szív

Megrendelőink nagyon szerették Vargáné Orbán Anikó ÉM/MSZ/003 cikkszámú gyönyörű szíveit, azonban azokra nem fért volna el felirat. Azoknak a szíveknek az alapján született ez a tulipános motívum, ami..

1 200 Ft / db Nettó ár: 1 200 Ft

Wintage esküvői szív

Esküvői köszönetajándéknak ill. ültetőkártyának igazi különlegesség ez a mézeskalács, hiszen nem a megszokott klaszzikus díszítéssel készült. A kifinomult minta és visszafogott színei a wintage stílus..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Termékek: 1 - 11 / 11 (1 oldal összesen)

Szeretné, ha esküvőjén a vendégek az Ön elképzelése szerinti rendben ülnének az asztalhoz? Ugyanakkor szeretné az egybegyűlteket egy kisebb ajándékkal is meglepni? Válasszon mézeskalácsból készült ültetőkártyát, és máris megvan a kettő-az-egyben megoldás! 

A mézeskalácsból készült ültetőkártyák az esküvők és rendezvények emlékbe eltehető kedvelt kedvességei. Kínálatunkban az egyszerűtől a díszesebbekig, a hagyományostól a modernebbekig mindent megtalál, így biztos, hogy nálunk kiválaszthatja a rendezvény dekorációjához leginkább illőt.Ékes-Édes Ajándékok © 2023