Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Terítékdíszek ünnepi alkalmakra

Pávás szalvétagyűrűk mézeskalácsból

Ezek a mézeskalácsból készült pávák szalvétagyűrűnek kialakítva igazán szép díszei lehetnek az ünnepi asztalnak függetlenül attól, hogy mi adja az ünnep apropóját. ..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Rózsás ültető

Mézeskalács táblácskák apró rózsákkal. A táblákat és a rózsákat is az ünnepi dekorációhoz igazítjuk. Ezzel a különleges ültető táblácskával adhatja tudtul vendégeinek, ki hol foglalhat helyet, és egyb..

980 Ft / db Nettó ár: 980 Ft

Rózsás mézeskalács mécsestartó

Soha el nem hervadó színes rózsákkal díszített mézeskalács mécsestartó. Fehér cukormáz alapon "nyílnak" a színes cukor virágok. Ennél édesebb asztaldíszt el sem lehet képzelni! Születésnap, esküvő, ba..

1 760 Ft / db Nettó ár: 1 760 Ft

Csodaparipa

Régi idők gyerekkorának egyik kedves jelképét készítettük el mézeskalácsból, mely egy nagy méretű karácsonyfán fantasztikusan mutathat, vagy az ünnepi teríték díszeként akár szalvétagyűrűvé is válhat,..

3 000 Ft / db Nettó ár: 3 000 Ft

Bortartó

A férfiaknak nagyon nehéz ajándékot venni, de ha vendégségbe megyünk biztosan viszünk egy palack nemesebb italt, amit egy mézeskalácsból készült palacktartóval még különlegesebbé tehetünk, arról nem i..

12 500 Ft / db Nettó ár: 12 500 Ft

Fehér tulipánok csokorban

Mézeskalács tulipánok pálcikán Natúr és piros mézeskalács alap fehér cukormáz díszítéssel. A mázeskalács tulipánokból önállóan is készíthető csokor, de remek kiegészítője lehet élővirág csokroknak,..

1 800 Ft / db Nettó ár: 1 800 Ft

Festett-rózsás szív

Igazi különlegesség!  Ha szereti a kifinomult mintákat, ha kedveli a wintage stílust, a legjobb választás esküvői köszönetajándéknak. A cukormázon festett rózsák olyan hatást keltenek mintha porcelánr..

750 Ft / db Nettó ár: 750 Ft

Galambos szalvétagyűrű mézeskalácsból

Ha igazán különleges esküvői köszönetajándékkal szeretné meglepni a vendégeket, válassza ezeket a gyönyörű galambokat szalvétagyűrűnek. Egyrészt éke lesz az ünnepire terített asztalnak, másrészt nagys..

1 050 Ft / db Nettó ár: 1 050 Ft

Lámpás

Ez a vintage hangulatú lámpás elegáns dísze lehet hasonló hangulatban berendezett otthonnak vagy akár egy esküvői asztalnak. A Lámpás fedele le emelhető, igy LED mécses helyzhető bele, mely fényével r..

15 000 Ft / db Nettó ár: 15 000 Ft

Levendula mintás esküvői azstaldísz

A levendula minta igen kedvelt motívum mézeskalácson. A minta megjelenítése sokféle formában elkészülhet, de ezen az asztaldíszen a körbefutó forma rendkívül mutatósan keretezi a középre elhelyezett s..

18 500 Ft / db Nettó ár: 18 500 Ft

Levendulás mécsestartó

Azért, hogy kedvenceinkkel, a mézeskalácsokkal ne csak télen díszíthessük az ünnepi asztalokat, elkészítettük ezt a nyári mécsestartót. Akár esküvőre, akár nagyobb családi vacsorára gondolunk, méltón ..

2 200 Ft / db Nettó ár: 2 200 Ft

Piros rózsás kalocsai nagy szív

A magyar népművészet egyik, talán a világon is legismertebb ága a kalocsai hímzés. A most újra reneszánszát élő motívumvilág ihlette ezt a nagy mézeskalács szívet. Elsősorban azoknak ajálnjuk, akik sz..

18 550 Ft / db Nettó ár: 18 550 Ft

Rózsás madárpár

Ezt a romantikus álló mézeskalácsdíszt eredetileg esküvői ajándéknak szántuk, ám az esküvői/eljegyzési vagy házassági évforduló ünnepi  asztalának is csodálatos dísze lehet. El tudjuk képzelni kár tor..

10 000 Ft / db Nettó ár: 10 000 Ft

Ünnepi mécsestartó színes virágokkal

Színes virágokat képzelt el a terített asztal díszeként? Erősítse a hatást ezekkel a tarka virágokkal díszített apró mézeskalács mécsestartókkal, nem fog csalatkozni az eredményben! ..

1 100 Ft / db Nettó ár: 1 100 Ft

Ünnepi mécsestartó virágindákkal

Egy nyárestén meggyújtott apró mécsesek igazán különleges hangulatot teremtenek. Mielőtt még leszáll az este szemet gyönyörködtetőek a natúr mézeskalácsra írt fehér virágindák. Ezért ha különleges dís..

790 Ft / db Nettó ár: 790 Ft

Termékek: 1 - 15 / 15 (1 oldal összesen)

Mézeskalácsainkkal ünnepi terítéke fényét tovább emelheti. Talál nálunk asztalközépnek készült nagy díszeket, ami az alkalomhoz illő témában készülhet, vagy szalvétagyűrűket, ültetőkártyákat, mécses- és gyertyatartókat, vagy amit még az Ön fantáziája enged. A kisebb ajándékokat a vendégek elvihetik emlékbe, míg a nagyobbakat megőrizheti, hogy egy következő alkalommal újra asztala dísze lehessen.Ékes-Édes Ajándékok © 2023