Default welcome msg!

Hívjon és segítünk!

+36 30 2672 981

Ékes-Édes Ajándékok

Mézeskalács szeretettel

Kicsi köszönetajándék szívek (4-7 cm)

Barack-fehér színű esküvői köszönetajándék szívek

Natúr barna mézeskalács fehér vagy barack színű cukormázzal, egyszerű indás virágmintával. A mézeskalács méretéből adódóan pici felirattal (monogram, évszám) kérhető. ..

460 Ft / db Nettó ár: 460 Ft

Csokoládé-fehér esküvői köszönetajándék szívek

Natúr mézeskalács alap fehér vagy barna cukormázzal Önmagában mintás cukormáz alap apró virággal és levelekkel díszítve. Szolid, de harmonikus színvilág, apró kedvesség az ifjú pártól a vendégsereg..

460 Ft / db Nettó ár: 460 Ft

Elegáns fehér köszönetajándék szívek magyaros virágmotívumokkal

Natúr mézeskalács szívek hagyományos jelleggel, fehér cukormáz bevonattal és fehér írókázott szimmetrikus mintával. A minták hangsúlyként gyöngyház színű cukorgyöngy berakást kapnak. Ez igény esetén m..

570 Ft / db Nettó ár: 570 Ft

Fehér csipkés köszönetajándék szív gyöngyökkel

Natúr mézeskalács köszönetajándék szív fehér színben Fehér alapon fehér írómázas díszítés, gyöngyökkel, csipkékkel. Szolid, egyszerűen elegáns, az esküvők tökéletes köszönetajándéka. Visszafogott d..

460 Ft / db Nettó ár: 460 Ft

Indamintás monogramos köszönetajándék

Kicsi esküvői köszönetajándék stilizált, indamintával, az ifjú pár monogramjával. A képen szerplő türkiz színen kívül más színű alappal is elkészíthető, hozzáigazítva az esküvő színeihez. A dátum elha..

420 Ft / db Nettó ár: 420 Ft

Kicsi kék csipkés mézeskalács köszönetajándék szívek

Királykék alapon fehér írómázas mézeskalács szívek Natúr mézeskalács alapon kékfestő hangulatot idéző terülőmázas alapon fehérrel írókázott csipkés, virágmintás, vonalas, rajzolt mintákkal. Egyszer..

470 Ft / db Nettó ár: 470 Ft

Kicsi piros tulipános szívek

Piros mézeskalács szívecskék virágos díszítéssel. Magyaros jellegű piros mézeskalács szívek. Finom, nőies, elegáns mintaszervezéssel. Igazán alkalmas magyaros szuvenírnek, a hagyományos jellegű ajándé..

450 Ft / db Nettó ár: 450 Ft

Kicsi tulipános szívek

Az ÉM/SSZ/006 cikkszámú szívecskénk megtetszett egy idegenvezetőnek, aki a kalácskákat majd a vendégeinek szeretné ajándékozni emlékül Magyarországról. Kicsi módosítással - a piros-fehér-zöld apró dís..

480 Ft / db Nettó ár: 480 Ft

Köszönetajándék csókolózó galambpárral

Piros mázas mézeskalács fehér írómázzal díszítve Galambokat mintázó mézeskalács szívvel, melyet a népi mutívumvilág ihlette díszítés tesz teljessé. A fehér írómáz tökéletes kiegészítője a piros méz..

900 Ft / db Nettó ár: 900 Ft

Mézeskalács köszönetajándék szívek tulipánokkal

Mézeskalácsok fehér cukormázzal díszítve Esküvői köszönetajándék, mely feliratozással tehető egyedivé. Díszítésében a kacskaringós, hagyományos motívumvilág dominál. A mézeskalács megjelenésében a ..

450 Ft / db Nettó ár: 450 Ft

Monogramos mézeskalács köszönetajándék szív

Színes vagy natúr mézeskalács alap, fehér cukormázzal díszítve A kacskaringós, tulipános motívumokkal díszített mézeskalácsot igazán egyedivé a monogramok teszik. Ajánljuk esküvők, évfordulók köszö..

430 Ft / db Nettó ár: 430 Ft

Piros-fehér-zöld kicsi köszönetajándék szívek

Esküvői szívecskék pici virággal és monogramokkal. ..

410 Ft / db Nettó ár: 410 Ft

Virágzó ágat fütyülő madárkás köszönetajándék szív

A "Magyar Népmesékből" ismert és kedvelt motívum az esküvők kedves és gyakran visszatérő vendégajándékává teszi ezt a mézeskalácsunkat. A magyaros jelleget mind a színeiben, mind a mintaszervezésében ..

435 Ft / db Nettó ár: 435 Ft

Termékek: 1 - 13 / 13 (1 oldal összesen)

Ha valamilyen apró, nem hivalkodó, ugyanakkor kedvező árú köszönetajándékot keres, akkor válassza a kicsi szívecskéinket! Ezekre a köszönetajándékainkra általában a fiatalok monogramja fér rá kevés díszítéssel. Kínálatunkban találhatóak azonban nagyon szép, felirat nélküli, ám gazdagon díszített darabok is, válasszon tetszése szerint! Ékes-Édes Ajándékok © 2022